FII DEȘTEPT! IA UN CARD INTELIGENT!

Pentru Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” luna septembrie este perioada cea mai intensă și mai activă de înscriere și de obținere a cardului de acces (permisului de cititor). O perioadă, în care Biblioteca dorește să le amintească părinților, elevilor și studenților că înscrierea la bibliotecă oferă posibilități pentru o reușită mai bună și este Calea ta spre cunoaștere, care reprezintă sloganul Bibliotecii Municipale.

Obiectivul general al Campaniei constă în atragerea fidelizarea continuă a utilizatorului în spațiul prietenos al bibliotecii, obținând cardul de acces gratuit. Înregistrarea oferă oportunități de a beneficia de serviciile și activitățile bibliotecii, inclusiv împrumutul de carte și alte resurse.

Cu acest prilej filiala „Transilvania” încearcă să-și extindă parteneriatele cu instituțiile preșcolare, gimnaziale, liceale, precum și cu mulți alți doritori de diferite categorii de vârstă din cartier, dar și din afară.

Bibliotecile joacă un rol important în educația și dezvoltarea copiilor, adolescenților, adulților.

Filiala „Transilvania” oferă servicii, programe de bibliotecă care sunt utile tuturor. Cardul va deveni o carte de vizită în procesul utilizării serviciilor de bibliotecă, împrumuturi de carte și alte documente. Filialele Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” continuă să se adapteze și să extindă serviciile pentru a răspunde cerințelor comunității noastre.

Activitățile de promovare ale Campaniei vor dura până la 30 septembrie.

Te așteptăm la Biblioteca „Transilvania” pentru ați lua cardul de acces spre cunoaștere!

Aici afli cum pot obține cardul de acces la bibliotecă?

http://www.hasdeu.md/itemi-biblioteca-ta-nregistrare-4/?fbclid=IwAR3-EIAyRO-g52U4dOMhvEuEm2nMgpLDwpVKmqjSBL3bXqP9wYmNDa_AUBg

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s