FRAIERUL

Dragi chișinăuieni, vă invităm la lectură și discuții. Programul de lectură „Chișinăul citește”, ediția a XIX-a, este în deplină desfășurare. Este unul din cele mai îndrăgite și longevive programe culturale de nivel municipal, ce promovează lectura și susține cunoașterea aprofundată a literaturii române contemporane din Republica Moldova.

Anul acesta pentru segmentul de adolescenți este propusă cartea Fraierul de Claudia Partole.

Deseori mă gândesc că, până acum, trăiesc pe contul Copilăriei, Adolescenței. De fapt, răspund mesajelor primite de la ele. Și mă simt obligată să le plătesc tribut prin cărțile pe care le scriu. Dar o fac nu din simplă datorie, ci din mare drag și dor…Cartea „Fraierul” o consacru Adolescenței!

Cartea „Rebela” e pentru fete, dar şi băieţii au frământările lor. Așa dar, „Fraierul” este povestea unui tânăr pus să-și transforme caracterul în personalitate. Cititorii mai tineri se vor regăsi neapărat, în aceste preocupări şi frământări, iar experienţa personajelor îi va ajuta să-şi clarifice unele întrebări, să devină mai buni şi mai toleranţi cu oamenii. Părinţii şi educatorii vor avea în această carte destul material didactic expresiv şi convingător.

Suntem convinși că operele literare selectate pentru programul de lectură „Chișinăul Citește” vor avea succes și vor fi apreciate de cititorii întregului Chișinău, fiind vorba de:

Toate anotimpurile se prefac în cuvinte”, de Vasile Romanciuc (categoria copii);

Fraierul”, de Claudia Partole (categoria adolescenți);

Hotel California”, de Constantin Cheianu (categoria adulți).

Vă așteptăm la Biblioteca „Transilvania”, pentru a cunoaște mai bine cartea „Fraierul”, de Claudia Partole, o carte care merită citită! Vă garantăm că o să vă placă și n-o să rămâneți dezamăgiți!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s