CĂRȚI JUBILIARE ÎN ANUL 2020

La mulți ani cărților! Vă mulțumim ca existați și ne faceți viața mai frumoasă.

Cartea este considerată ca fiind un adevărat izvor de înțelepciune, pentru că prin intermediul ei aflăm multe lucruri interesante, ne îmbogățim vocabularul, ne dezvoltam spiritual, moral și multilateral. Cartea a avut dintotdeauna o semnificație aparte pentru anume în cărți este păstrată istoria neamului, şi tot filele din cărți sunt martore a progresului tehnologic, științific și creativ.

Izvorul creației minunate este cartea. Acest lucru ne inspira multă curiozitate. În cărți ne regăsim trecutul. O carte, o simplă carte este istoria întregii vieți.. Când deschidem o carte putem spune că suntem la începutul unui drum pe care îl parcurgem după noi cunoștințe. Drumul este foarte lung, iar viața este prea scurtă pentru o călătorie pe care nu o poți duce până la capăt.

Cartea este un univers dumnezeiesc pe care l-am moștenit-o ca pe o cunună de flori de la străbunii noștri. În cărți găsim mereu multe lucruri interesante care s-au întâmplat cândva sau care sunt din prezent sau care, posibil, se vor întâmpla în viitor. Niciuna din celelalte surse de informație (radioul, televiziunea sau internetul) nu pot înlocui în întregime cartea.  Cu cât citești mai mult, cu atât dorești să mai citești, iar aceasta nu are decât efecte pozitive.

Cartea este un obiect cultural care ne luminează mințile și ne călăuzește sufletele. Ea este un univers magific în care marii visători își lăsau zestrea lor de gânduri și de sentimente.

 Dacă vreți să obțineți cheia succesul pierdeți-vă în labirintul cărților și sorbiți lacom din nectarul cunoștințelor!!!

Vă invităm să citiți și să recitiți cărțile jubiliare din anul 2020 din colecția bibliotecii noastre!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s