TRAFICUL DE PERSOANE, PREVENIRE, COMBATERE, PROTECȚIE

    În data de 25.10.2016, Filiala „Transilvania” în parteneriat cu Centrul Comunitar pentru Copii și Tineret „Convorbitorul” a fost organizată masa rotundă: Traficul de persoane, prevenire, combatere, protecţie…,   activitate social-profilactică de prevenire a traficului de fiinţe umane.
    Moderator a fost Popa Mariana, voluntară, studentă la UPS „Ion Creangă”, anul III. Participanții la activitate au fost informați  cum  să definească în mod corect noţiunile: trafic de fiinţe umane, recrutor, victimă, prostituţie; să descrie corect etapele traficului de fiinţe umane, în ordine cronologică, pe baza informaţiilor primite şi să conştientizeze amploarea fenomenului şi faptul că poate fi prevenit.

    Feedbak-ul s-a produs în felul următor: Copiii au compus o scrisoare către  o fostă victimă a  traficului de fiinte umane. Mesajul era: Ajut-o să-şi recapete încrederea în oameni. La acest capitol creativitatea copiilor a prins culoare, scrisorile elaborate, au fost  pe cât de originale, pe atât de de ingenioase şi copleşitoare.


//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s