CU 3DOODLER MAI CREATIVI!

La 26 iulie 2016 Biblioteca „Transilvania”, filială a BM „B.P. Hasdeu”, susţinută de Programul Novateca din Moldova, a dat start unui serviciu inedit 3Doodler.
În aşa mod, Biblioteca a propus utilizatorilor săi, dar şi tuturor doritorilor, să exerseze pe timp de vară, și nu numai creionul care deseneaza 3D, fiind un dispozitiv inedit care permite transformarea desenelor bidimensionale în schițe și modele tridimensionale.  
Actul creării „capodoperelor” cu 3Doodler prin jocuri, ateliere de creaţie, vor contribui la dezvoltarea creativităţii şi imaginaţiei la copii şi adolescenţi, dar și la persoanele de vârstă mai înaintată, deoarece avem trei grupuri de creatori, în care vor activa trei categorii de vârste.
La master-classul de astăzi, cu creionul-minune s-a „desenat” orice ce au dorit participanții, dar au urmat și unele sabloane, și au creat capodopere, credeți-ne!.
Cei prezenți au fost motivați să-şi dezvolte competenţele necesare în această artă mai deosebită, și sunt hotărâți să participe şi la următoarele activităţi din cadrul serviciului, pentru că aici, după cum spun ei, au posibilitatea de a explora limitele creației, și că 3Doodler merită toată atenția datorită simplității sale.
La evenimet au fost prezenţi reprezentanţi ai Programului Novateca, susţinători şi parteneri ai serviciului: Nadejda Mocanu, dr. Lidia Kulikovski, Maria Gonța, directorul general al BM „B.P. Hasdeu, Mariana Harjevschi, prim vice directorul aceleiași instituții, d-na Elena Butucel, directorul adjunct, Ludmila Pânzari, de asemenea, bibliotecari, părinţi, copii, vizitatori ai bibliotecii. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s