VALENȚELE FORMĂRII PROFESIONALE PENTRU BIBLIOTECARI

Joi, 16 octombrie la Biblioteca „Transilvania, a avut loc un Duplex profesional Valențele formării profesionale pentru bibliotecari”.
La eveniment au participat oaspeţii noştri de la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga din ClujNapoca, România, manager, moderator Sorina Stanca, Tatiana Costiuc, şef serviciu şi Simona Floruţău, bibliotecar. Delegaţia clujeană a fost condusă de domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Vákár István.
Duplex-ul a urmat apoi cu o serie de prezentări utile şi necesare, referitoare la experiențele din ambele părți, precum și a Centrului Național de Excelență Profesională pentru Bibliotecari, care oferă oportunități de dezvoltare profesională pentru bibliotecari și organizează diverse acțiuni de instruire nonformală pentru bibliotecarii din diverse rețele de biblioteci, precum cele publice, universitare, școlare, promovând concepte inovative de dezvoltare a bibliotecilor din Republica Moldova.
Acest Duplex profesional s-a încheiat cu discuţii utile şi necesare între cei care au experienţe în profesie şi cei care vor să înceapă acest drum. Dar un fapt este de remarcat că toate Proiectele se finalizează cu succes numai prin colaborarea între instituţii şi coordonarea eforturilor. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s